Špecifické problémy dievčat pri štúdiu programovania a možnosti ich riešení - Henčelová, Katarína; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Táto bakalárska práca sa zaoberá problémami dievčat pri štúdiu programovania. V tejto práci sú najskôr popísané najčastejšie problémy, ako nedostatok motivácie a ženských vzo-rov, následne sú popísané dostupné riešenia týchto problémov a prevedené štúdie na túto tému. Ako vlastný prínos práca obsahuje prieskum zameraný na problémy spomenuté na začiatku práce. Z tohto prieskumu sú vyvedené závery a nakoniec je formulovaná sada rád, ktoré by po aplikácií do vyučovania mohli prispieť k zjednodušeniu učiva pre dievčatá.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses