Zásoby podle ČÚS a IFRS - Slabá, Jana (2013)
Práce popisuje problematiku účtování zásob ze dvou účetních pohledů -- Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a Českých účetních standardů. Cílem je porovnání těchto právních norem a shrnutí základních rozdílů mezi nimi. V praktické části práce je popsáno účtování zásob zboží v konkrétní obchodní firmě.