Zásoby podle ČÚS a IFRS - Slabá, Jana; Nedvídek, Václav; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce popisuje problematiku účtování zásob ze dvou účetních pohledů -- Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a Českých účetních standardů. Cílem je porovnání těchto právních norem a shrnutí základních rozdílů mezi nimi. V praktické části práce je popsáno účtování zásob zboží v konkrétní obchodní firmě.
Vedoucí práce: Václav Nedvídek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses