Podnikatelský plán - Huňáček, Pavel; Krause, Josef, 1978-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro restauraci, která má změnit provozovatele. Právě sestavení podnikatelského plánu a vyvození relevantních závěrů je hlavním cílem této práce. Dalším cílem této práce je na základě posouzení situace vyvodit doporučení, zda je ekonomicky výhodné a přijatelné restauraci za daných podmínek otevřít a provozovat či nikoliv. Teoretická část vysvětluje pojem podnikatelský plán a popisuje, jak by měl správný plán vypadat. V praktické části již je samotný podnikatelský plán pro zmiňované restaurační zařízení zpracován. Následují závěrečná zjištění, doporučení a další návrhy. Autor v nich posuzuje podnikatelský záměr, jeho proveditelnost, reálnost a návratnost investic.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses