Rozpočet EU a nová finanční perspektiva - Piskač, David; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá rozpočtem Evropské unie a novou finanční perspektivou na období 2014--2020. V první části práce je popsán vývoj příjmů a výdajů rozpočtu a jednotlivé výdajové politiky EU. Druhá část se zaměřuje na vývoj víceletých finančních rámců EU od roku 1988, a také poskytuje jejich srovnání zejména s novou finanční perspektivou. V této práci jsou analyzovány hlavně vybrané dokumenty a publikace Evropské komise zabývající se rozpočtem EU, jakož i některé právní předpisy EU upravující náležitosti rozpočtu.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses