Vývoj technologií mobilních zařízení - Stejskal, Jiří; Benáčanová, Helena, 1947-; Řezníček, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato diplomová práce je zaměřena na technologie mobilních zařízení. V první části práce podrobně rozebírám technické parametry mobilních zařízení a ke každému parametru uvádím jeho význam, úskalí a výhody. Druhá část práce je zaměřena na mobilní operační systémy a to především na iOS, Android a Windows Phone. Operační systémy zde rozebírám i z pohledu technologické náročnosti, která navazuje na analýzu technologií mobilních zařízení. Třetí část práce spočívá v predikci budoucího vývoje. Zde ke každé kapitole z první a druhé části uvádím možný budoucí vývoj. Hlavním přínosem celé této práce je celistvý pohled na problematiku technologií mobilních zařízení. Čtenář si tak udělá jasnou představu o vývoji a o možnostech mobilních zařízení na současném trhu.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses