Svobodná firemní kultura a proces jejího zavádění do firem - Polách, Miroslav; Svobodová, Ivana, 1969-; Kustein, Viktor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá svobodnou firemní kulturou a procesem jejího zavádění do firem. Cílem práce je popsat mechanismy zavádění svobodné firemní kultury a demonstrovat je na příkladech z praxe. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části jsou propojeny poznatky z ekonomie, psychologie a managementu, které se zabývají motivací zaměstnanců a jejím udržováním. V praktické části je stanoven obecný postup zavádění svobodné firemní kultury, který je demonstrován na případových studiích společností GrowJOB institute a Zappos.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses