Porovnání firemního vzdělávání v oblasti IT z dotací EU a z vlastních zdrojů - Marková, Marie; Marešová, Zdena; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Zabývala jsem se tématem vzdělávání zaměstnanců firem v oblasti informačních technologií ve firmách nezaměřených na informatiku hrazených z dotací Evropské unie a z vlastních firemních zdrojů. Práce obsahuje dvě části, a to teoretickou a praktickou. V teoretické části jsem se zaměřila na systém vzdělávání ve firmách a na to, jakými způsoby lze toto vzdělávání provádět. Praktická část této práce obsahuje dotazníkové šetření, jehož se účastnili zaměstnanci firem, které se nezabývají informatikou. Cílem dotazníku je zjistit, jak jsou zaměstnanci spokojení s kvalitou a průběhem školení, kterého se účastnili. Na základě dat z dotazníků jsem vypracovala analýzu a shrnula jsem její výsledky. V závěru jsem vypracovala návrh na možné úpravy organizace školení, které by vedly k větší spokojenosti školených zaměstnanců.
Vedoucí práce: Zdena Marešová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses