O kolik zvyšují novoroční předsevzetí návštěvnost fitness centra? - Hrabalík, Ondřej; Lahvička, Jiří, 1975-; Babin, Ján, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Cílem práce bylo změřit vliv novoročních předsevzetí na návštěvnost ve fitness centru. Na datech o denní návštěvnosti a slevových akcí z fitness centra Hany Bany ve Zlíně v kombinaci s daty o počasí, informacemi o dnech v týdnu, státních svátcích a ročních období, jsem provedl odhad modelu pomocí metody nejmenších čtverců. Výsledky prokazují nárůst návštěvnosti v období novoročních předsevzetí. Maximální možný nárůst návštěvnosti byl odhadnut pro období mezi 30. a 40. dnem, kdy byl nárůst o 40,1% ceteris paribus. Souhrnně se pak ukázalo, že za 50ti denní období předsevzetí dochází k nárůstu návštěvnosti o 15,6% ceteris paribus.
Vedoucí práce: Jiří Lahvička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses