Intrapodnikání v českém prostředí - Mlčoch, Martin; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce zpracovává téma intrapodnikání. Za cíl si klade přiblížení pojmu intrapodnikání čtenáři, vysvětlení základních principů. Popisuje osobnost intrapodnikatele s podnikatelem a manažerem, uvádí základní prvky motivace a v souvislosti představuje termín inovace. Především porovnává přístup k intrapodnikání ve světě, v České republice i v konkrétní společnosti působící na našem trhu. Za tím účelem přejímá některé výzkumy provedené v USA. Dále využívá dotazníkové šetření CEAI -- Corporate entrepreneurship assessment instrument aplikované mezi zaměstnanci společnosti. Uvedené výsledky dále interpretuje a uvádí doporučení s možnými kroky pro zlepšení podpory intrapodnikání.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses