Význam sociálních sítí pro firemní komunikaci - Rippl, Martin; Molnár, Zdeněk, 1939-; Feige, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na využití sociálních sítí ve firemní komunikaci, konkrétně v public relations (PR). Hlavním cílem práce je analyzovat využívání sociálních sítí mezi PR agenturami v České republice. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje firemní komunikaci, public relations a sociální sítě. Charakterizuje také nové pojetí PR označované jako PR 2.0, typologii uživatelů sociálních sítí a popisuje základní možnosti využití nejrozšířenějších sociálních sítí pro komunikaci s českými zákazníky. Analytická část práce se zabývá analýzou využívání sociálních sítí mezi českými PR agenturami. Přínosem této práce je kromě výsledků analýzy návrh na využívání sociálních sítí pro PR agenturu Chillicom. Cílem tohoto návrhu je zviditelnit agenturu na českém internetu a podpořit tak její růstové ambice. Po přečtení této bakalářské práce by měl mít čtenář představu o možnostech a správných způsobech využití sociálních sítí v PR a vědět, jak postupovat při výběru vhodných sociálních sítí pro prezentaci konkrétní společnosti.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses