IT podpora dovozce malosériových vozů - Čermáková, Barbora (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou IT podpory dovozce malosériových vozů. Cílem práce je charakterizovat klíčové procesy dovozce a najít vhodnou IT podporu těchto procesů na trhu. Prvním krokem k dosažení cíle je definováno prostředí, ve kterém se dovozce malosériových vozů nalézá, a jaká má specifika. Dále je vytvořena analýza procesů na základě metodiky MMABP a související informační potřeba. Posledním krokem je provedení průzkumu trhu v rámci IT podpory v této oblasti. Zjištěné výsledky mohou zefektivnit činnosti dovozců a prodejců malosériových vozů a mohou být aplikovány i v reálné praxi.