Analýza dopadu nových komunikačních kanálů na notářství - Gustab, Tomáš (2013)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat komunikační kanály (elektronické i neelektronické), které se používají v notářských úřadech. Hlavní přínos této práce spočívá v tom, že se čtenář dozví, jak notářské úřady v dnešní době získávají informace a jak v notářských úřadech probíhá komunikace. Práce je rozdělena na pět částí. V první části se řeší všechny problémy ohledně pojmu notářského úřadu. Ve druhé části se pak čtenář dozvídá informace o komunikaci. Hlavní část v této kapitole zabírá popis všech komunikačních kanálů, které se v notářském úřadě používají. Třetí oddíl řeší bezpečnost dat a informací s ohledem na notářský úřad. Čtvrtá a pátá část jsou pak už o praktickém měření -- ve čtvrté kapitole jsou informace o způsobu měření a předpokladech. Pátá kapitola poté shrnuje a analyzuje samotné výstupy z měření.