Ohrožené památky Jihočeského kraje a jejich budoucnost - Sonntágová, Jana; Novák, Zdeněk, 1958-; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Předmětem bakalářské práce Ohrožené památky Jihočeského kraje a jejich budoucnost je zmapování současného stavu pěti kulturních nemovitých památek, které jsou zapsány na Seznamu nejohroženějších památek České republiky, společně s vymezením příčin jejich ohrožení a s možností budoucího využití. V práci je také představen systém památkové péče v České republice s jeho správou a obnova památek s různými možnostmi financování.
Vedoucí práce: Zdeněk Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses