Drogová problematika z hlediska ekonomiky ČR - Exlerová, Aneta; Sixta, Jaroslav; Vopravil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Předmětem diplomové práce "Drogová problematika z hlediska ekonomiky České republiky" je poskytnout ucelený pohled na drogovou problematiku nejen z hlediska ekonomiky, což je prezentováno měsíčními výdaji studentů středních škol, náklady na výrobu pervitinu, náklady na léčbu toxikomanů, výdaji na celkové spotřebované množství jednotlivých typů ilegálních drog a zachycením obchodu s drogami do národních účtů, ale i z pohledu problematiky populace, v tomto případě populace České republiky, včetně popisu jednotlivých typů ilegálních drog a drogového vývoje v České republice.
Vedoucí práce: Jaroslav Sixta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statisticko-pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses