Účetní závěrka vybrané společnosti - Kohoutová, Tereza; Hálek, Miroslav; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá prováděním uzávěrkových operací a sestavením účetních výkazů v konkrétním podniku. Z hlediska účetnictví je sledovaným rokem rok 2011. Předmětem zájmu jsou operace prováděné na konci účetního období pro správné zobrazení dat za sledované období. Z takto upraveného účetnictví vychází zhotovení kompletní výroční zprávy včetně jednotlivých výkazů. Bakalářská práce se zabývá detailním rozborem dané problematiky. Obsahuje i praktickou část, která sleduje prováděné operace konkrétního podniku. Obsáhlou část tvoří audit výroční zprávy společnosti. Cílem práce je dokázat, že účetní uzávěrka a účetní závěrka v sobě skrývá celý proces účetnictví.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses