Analýza finanční výkonnosti a Balanced scorecard - Staněk, Filip; Jakoubek, Jiří; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Hlavním tématem této bakalářské práce je propojení finanční analýzy se všemi perspektivami Balanced scorecard s důrazem na finanční výkonnost konkrétního podniku. Analýze hospodaření je podroben tříletý časový horizont od roku 2009 do roku 2011. Na dlouhodobý úspěch podniku je skrze Balanced scorecard nahlíženo jako na systém správně vyvážených cílů a ukazatelů, které jsou ve vzájemné koexistenci.
Vedoucí práce: Jiří Jakoubek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses