Finanční a strategická analýza podniku Diama s.r.o - Smolka, Vladimír; Dufková, Eva; Bobek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční a strategickou analýzu společnosti Diama s.r.o. Rozbor je proveden za roky 2008 až 2012. Práce je členěna do dvou částí. První část je teoretická a popisuje použité metody finanční a strategické analýzy. V druhé části, aplikační, je provedena samotná finanční a strategická analýza podniku vycházející z poznatků uvedených v části teoretické. V závěru práce jsou interpretovány výsledky předchozího zkoumání a posouzena budoucí perspektiva společnosti.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses