Vnímání retailových bankovních poplatků v České republice - Rožková, Lucie; Tahal, Radek, 1970-; Neumannová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Předmětem bakalářské práce "Vnímání retailových bankovních poplatků v České republice" je zjištění vnímání bankovních poplatků širokou veřejností a dále zjištění, zda klienti citlivě vnímají výši těchto poplatků a co je pro ně rozhodující při výběru banky. V teoretické části jsem se zaměřila na analýzu bankovních poplatků a následně na srovnání jednotlivých vybraných poplatků u šesti největších českých bankovních zástupců a také na srovnání jednoho českého bankovního zástupce se zahraničním zástupcem -- se slovenskou bankou. Pro praktickou část jsem vytvořila dotazník, který zde následně vyhodnocuji, jak celkově, tak i z hlediska cílové skupiny. V závěru je práce zhodnocena a je okomentován její celkový přínos.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses