Informace, znalosti a komunikace jako systémové nástroje rozvoje evropského společenství - Bouša, Petr; Střížová, Vlasta, 1946-; Galba, Alexander; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce pojednává o významu informací, znalostí a komunikace jako systémových nástrojů rozvoje evropského společenství. Cílem práce je systematický pohled na danou problematiku. Práce se zabývá možnostmi využití systémových nástrojů z pohledu organizací a občanů. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první části práce jsou vymezeny základní definice a pojmy (informace, znalosti a komunikace). Druhá část práce se věnuje stručnému vývoji evropského společenství. Třetí část práce je převážně zaměřena na způsoby předávání informací, komunikační kanály a nejmodernější způsoby komunikace. V závěru práce je navrženo doporučení k zlepšení využití systémových nástrojů EU v současné společnosti.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses