Vliv internetu na společnost problematika vzdělávání - Hurych, Jan; Řezníček, Václav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem práce je kritické zhodnocení vlivů, které má internet na vzdělávání v dnešní informační společnosti. V první části práce se zaměříme na definici důležitých pojmů, které nás budou provázet zbytkem práce. V další části zjistíme, jak probíhalo vzdělávání v dobách minulých, a navážeme historií internetu. Určíme některé technologie a prostředky, které vzdělávající lidé mohou během studia využít. V klíčové části práce rozebereme metodou SWOT vlivy internetu na vzdělávání v informační společnosti. V závěru se zamyslíme nad výsledky analýzy podpořené výzkumem a pokusíme se o doporučení pro vzdělávací systém a jeho instituce.
Vedoucí práce: Václav Řezníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses