Tvorba podnikatelského plánu společnosti - Vaněček, Lukáš; Veber, Jaromír, 1953-; Kolman, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
V bakalářské práci se věnuji problematice tvorby podnikatelského plánu společnosti. V úvodní a teoretické části představuji základní postupy dostupné z čerpané literatury při tvorbě podnikatelského plánu, přičemž je kladen důraz na část marketingu a marketingové strategie. V druhé části práce pak aplikuji a analyzuji zjištěné poznatky na společnost podnikající v oboru IT. Mým cílem je navrhnout funkční podnikatelský plán a zjistit, zda doporučené postupy a principy, které jsou považovány za správné, skutečně v realitě fungují, zejména z pohledu start-upu. Druhotným cílem je zjištění, zda mají IT společnosti určitá specifika ve formování podnikatelských plánů.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses