Metodologický rozpor mezi hayekovskou a misesovskou linií Rakouské školy - Pejpal, Petr (2013)
Tato práce pojednává o porovnání metodologie Ludwiga Misese a Friedricha Augusta Hayeka, z hlediska jejich společných a odlišných prvků v rámci metodologické tradice Carla Mengera, spojujícího základ Rakouské ekonomické školy, a zásadního rozporu metodologií obou představitelů, který se nachází v jejich epistemologickém základu.