Problematika výnosů dle IFRS a nástin probíhajícího projektu revize - Váňová, Adéla; Vácha, Petr; Mužátková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této bakalářské práce je prozkoumat problematiku výnosů v souladu s pravidly Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a dané poznatky konfrontovat s českými účetními předpisy. Nejobsáhlejší část bakalářské práce je věnována samotnému standardu IAS 18 -- Výnosy, popisuje výnosy od jejich definice až po jejich vykázání. Závěrečná část práce přibližuje konvergenční projekt "Revenue Recognition", jehož ukončením dojde k vydání nového standardu "Revenue from Contracts with Customers" - "Výnosy ze smluv se zákazníky".
Vedoucí práce: Petr Vácha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses