Veřejné zakázky v pražských fakultních nemocnicích v letech 2008-2012 - Bartoníčková, Petra (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje zkoumání využití nástroje veřejných zakázek v pražských fakultních nemocnicích. Popisuje fungování fakultních nemocnic, jejich historický vývoj, dělení veřejných zakázek a jednotlivé druhy zadávacího řízení. V praktické části je zkoumána efektivnost veřejných zakázek vypsaných v jednotlivých pražských fakultních nemocnic využitím hned několika ukazatelů.