Veřejné zakázky v pražských fakultních nemocnicích v letech 2008-2012 - Bartoníčková, Petra; Maaytová, Alena; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje zkoumání využití nástroje veřejných zakázek v pražských fakultních nemocnicích. Popisuje fungování fakultních nemocnic, jejich historický vývoj, dělení veřejných zakázek a jednotlivé druhy zadávacího řízení. V praktické části je zkoumána efektivnost veřejných zakázek vypsaných v jednotlivých pražských fakultních nemocnic využitím hned několika ukazatelů.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses