Využití metod řízení projektů při zavedení nového produktu ve firmě - Poulová, Lucie (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím řízení projektů při zavedení nového produktu ve firmě. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a metody řízení projektů. V druhé praktické části je pomocí programu Microsoft Office Project vytvořen konkrétní projekt, podle kterého se majitel nábytkářské firmy rozhodne, zda zavede kuchyňské linky do svého sortimentu. Hlavní role v jeho rozhodování budou hrát ziskovost nového produktu a doba trvání realizace. Projekt je zobrazen také pomocí Ganttova diagramu. Na závěr je celý projekt vyhodnocen.