Využití metod řízení projektů při zavedení nového produktu ve firmě - Poulová, Lucie; Melechovský, Jan; Borovička, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá využitím řízení projektů při zavedení nového produktu ve firmě. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a metody řízení projektů. V druhé praktické části je pomocí programu Microsoft Office Project vytvořen konkrétní projekt, podle kterého se majitel nábytkářské firmy rozhodne, zda zavede kuchyňské linky do svého sortimentu. Hlavní role v jeho rozhodování budou hrát ziskovost nového produktu a doba trvání realizace. Projekt je zobrazen také pomocí Ganttova diagramu. Na závěr je celý projekt vyhodnocen.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses