Urbanistický vývoj města Teplice - Bělová, Kristýna; Šulcová, Irena; Sedláček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato práce se věnuje vývoji vzhledu, velikosti a struktury města Teplice od historického vývoje po ten současný. Dále se zaměřuje na další urbanistické okruhy jako je doprava, bytový fond a zeleň. Vyústěním práce je definování hlavních současných urbanistických problémů města a nalézání řešení a inspirací pro rozvoj města. Hlavními zdroji pro zkoumání tématu jsou literatura věnující se historii Teplic, územní plán, integrovaný plán rozvoje města, vlastní terénní průzkum a konzultace s odborníky.
Vedoucí práce: Irena Šulcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses