Oceňování rizik při úvěrování malých podniků - Sushkova, Alina; Zetek, Pavel; Vacek, Vladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou oceňování rizik při úvěrování malých podniků a kroky úvěrového procesu. Cílem práce je teoretický rozbor úvěrového procesu, vymezení specifických vlastností malého podniku z pohledu banky a popis rizik ovlivňujících jeho činnost. Největší důraz byl kladen na teoretické vymezení rizik ovlivňujících podnik z pohledu banky a kroky úvěrového specialisty při posouzení možnosti podniku v budoucnosti úvěr splatit. První část práce je věnována teoretickému vysvětlení procesu oceňování, ve druhé části budou výše vysvětlené postupy aplikovány na vybranou stavební společnost STAMET s.r.o.
Vedoucí práce: Pavel Zetek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses