Diferenciace vkusu a spotřeby v oblasti kinematografie Současný návštěvník pražských kin - Kubertová, Anna; Hanzlík, Jan, 1979-; Čížek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá tématem elitní a masové kultury v oblasti kinematografie. Tato problematika je nahlížena jak z teoretického, tak z praktického hlediska. Práce se snaží vymezit oba pojmy a definovat mezi nimi rozdíly. Teoretická část práce pojednává o dělení kinematografie na vysokou a nízkou. Empirická část práce se zabývá problematikou návštěvníků kin v Praze. Cílem práce je posoudit, zdali se současná kinematografie dá dělit na elitní a masovou oblast a jaké má toto dělení dopad na chování, rozhodování a preference diváků.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses