Potenciál obnovitelných zdrojů energie v Běloruské republice - Sarakavik, Ivan; Adámek, Petr; Dobrylovský, Jiří, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá situací v oblasti obnovitelných zdrojů energie (OZE) v Běloruské republice. Popisuje současný stav hospodářství a energetiky Běloruské republiky. Dále obsahuje popis dopadu politických, ekonomických a sociálních faktorů na rozvoj OZE. Cílem bakalářské práce je zhodnotit, jaké OZE se dá využit v podminkách Běloruské republiky a určit technický a ekonomický potenceál instalace OZE v Bělorusku.
Vedoucí práce: Petr Adámek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses