Strategická analýza společnosti Master Therm, s.r.o. - Svobodová, Lucie; Kešner, Martin; Vomáčka, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou společnosti Master Therm, což je největší český výrobce tepelných čerpadel. Cílem práce je provést strategickou analýzu společnosti Master Therm a na jejím základě navrhnout strategická doporučení pro další rozvoj podniku. Teoretická část práce definuje základní terminologii a popisuje nástroje strategické analýzy. Tyto metody jsou pak aplikovány v praktické části. Praktická část zahrnuje analýzu makro a mikro okolí společnosti a analýzu jejích vnitřních zdrojů a schopností. Silné a slabé stránky a příležitosti a ohrožení jsou pak shrnuty ve SWOT analýze. Na základě výsledků strategické analýzy jsou následně uvedena strategická doporučení. Zároveň je formulováno poslání a vize podniku.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses