Financování vysokých škol - možnosti zavedení školného - Matějček, Jakub; Urbánek, Václav; Dufek, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce se snaží vymezit charakteristické rysy vysokého školství a tento statek správně definovat. Dále se pokouší zhodnotit financování veřejného vysokého školství v České republice a nalézt další možnosti získání finančních zdrojů. V návaznosti na tuto problematiku se velká část práce věnuje druhům finanční spoluúčasti studentů se zaměřením na existující systémy odloženého školného v Austrálii a Anglii. Na základě získaných údajů se práce v závěru pokouší určit optimální výši školného a definovat některé důležité výhody a nevýhody, které by zavedení školného a finanční podpory studentů přineslo.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses