Správa dokumentů ve společnosti Softir a.s. - Lenková, Lucie; Kunstová, Renata, 1962-; Krahulec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou správy dokumentů v malé společnosti a systémy, které tuto správu usnadňují. Konkrétně se jedná o společnost Softir a.s., která má v úmyslu své rozšíření a současný systém správy dokumentů se tak stane nevyhovujícím. Práce se skládá ze dvou částí -- teoretické a praktické. V teoretické části jsou nejprve vysvětleny základní pojmy spojené s problematikou správy dokumentů, jako jsou např. ECM, DMS, ERP. Dále je představena samotná společnost Softir a.s., její organizační struktura a softwarové a hardwarové vybavení. Praktická část se nejprve zaměřuje na analýzu klíčových procesů ve společnosti a dokumentů, které s těmito procesy přímo souvisí. Dále je popsáno, jak současný software napomáhá se správou těchto dokumentů, je shrnuta jejich současná správa a je navrženo možné řešení správy dokumentů při expanzi firmy.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses