Finanční analýza firmy FAVIA, s.r.o. - Musilová, Tereza (2013)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci firmy Favia s.r.o. v letech 2008-2011. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- metodickou a praktickou. V metodické části jsou vymezeny jednotlivé ukazatele a postupy finanční analýzy, které jsou následně aplikovány v části praktické. Součástí praktické části je i srovnání s vybranými konkurenčními podniky. Shrnutí podstatných informací je uvedeno v závěru práce.