Finanční analýza firmy FAVIA, s.r.o. - Musilová, Tereza; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci firmy Favia s.r.o. v letech 2008-2011. Práce je rozdělena na dvě hlavní části -- metodickou a praktickou. V metodické části jsou vymezeny jednotlivé ukazatele a postupy finanční analýzy, které jsou následně aplikovány v části praktické. Součástí praktické části je i srovnání s vybranými konkurenčními podniky. Shrnutí podstatných informací je uvedeno v závěru práce.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses