Analýza a distribúcia mobilných aplikácií - Zákutný, Peter (2014)
Predmetom tejto bakalárskej práce je analýza distribúcie a predaja softwarových aplikácii pre mobilné platformy. Práca zoznamuje s najväčšími spoločnosťami na mobilnom trhu a ich distribučnými kanálmi, ktoré ďalej skúma. Cieľom tejto bakalárskej práce je vytvoriť si obraz o stave trhu, o jeho vývoji a o predikciách do budúcnosti. Pre analýzu sú čerpané dáta zo správ analytických firiem a ďalších internetových zdrojov. Súčasťou práce je taktiež zhrnutie situácie na českom trhu v oblasti mobilných platforiem a aplikácii.