Analýza a distribúcia mobilných aplikácií - Zákutný, Peter; Šedivá, Zuzana, 1961-; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Predmetom tejto bakalárskej práce je analýza distribúcie a predaja softwarových aplikácii pre mobilné platformy. Práca zoznamuje s najväčšími spoločnosťami na mobilnom trhu a ich distribučnými kanálmi, ktoré ďalej skúma. Cieľom tejto bakalárskej práce je vytvoriť si obraz o stave trhu, o jeho vývoji a o predikciách do budúcnosti. Pre analýzu sú čerpané dáta zo správ analytických firiem a ďalších internetových zdrojov. Súčasťou práce je taktiež zhrnutie situácie na českom trhu v oblasti mobilných platforiem a aplikácii.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses