Analýza bankovních poplatků - Hejnová, Kamila; Blahová, Naďa, 1958-; Marková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce se zabývá bankovními poplatky, které hrají u většiny spotřebitelů hlavní roli při vybírání běžného účtu. Klientem je předem nadefinovaný student, který má na bankovním trhu řadu možností; může si vybrat mezi speciálními studentskými účty nebo může volit účet standardní. Cílem této práce je odpovědět na otázku, co je pro tohoto klienta nejvhodnější volbou. V teoretické části je čtenáři přiblížen český bankovní sektor. Stěžejní část je pak věnována představení dostupných produktů pro předem nadefinovaného klienta a analýze poplatků, které souvisejí s aktivním využíváním jím vybraného běžného účtu. V závěru jsou shrnuty výsledky analýzy a doporučení nejlepšího dostupného produktu.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses