Uplatnění DPH u poskytování služeb - Matějková, Lucie (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu DPH při poskytování služeb v rámci tuzemska, mezi členy EU a při poskytování služeb do třetích zemí. Přitom se vychází ze zákona o DPH platného pro ČR. Teoretická část se zabývá definováním základních pojmů z oblasti DPH a výkladem pravidel při poskytování služeb. V praktické části je věnována pozornost podrobnějšímu rozboru uplatňování DPH u poskytování sportovních činností a služeb souvisejících se sportem.