Uplatnění DPH u poskytování služeb - Matějková, Lucie; Dugová, Alena, 1985-; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu DPH při poskytování služeb v rámci tuzemska, mezi členy EU a při poskytování služeb do třetích zemí. Přitom se vychází ze zákona o DPH platného pro ČR. Teoretická část se zabývá definováním základních pojmů z oblasti DPH a výkladem pravidel při poskytování služeb. V praktické části je věnována pozornost podrobnějšímu rozboru uplatňování DPH u poskytování sportovních činností a služeb souvisejících se sportem.
Vedoucí práce: Alena Dugová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses