Způsoby budování důvěryhodnosti při podvodné komunikaci - Kubát, Vojtěch; Sigmund, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato bakalářská práce popisuje způsoby budování důvěry používané při podvodné komunikaci. Práce se soustředí především na komunikaci v prostředí internetu. Čtenáře seznamuje s metodami, které využívají podvodníci pro přesvědčení příjemce podvodné zprávy ke spolupráci, což obvykle znamená újmu pro příjemce. Popis těchto metod se soustředí především na principy, díky kterým tyto podvodné metody fungují. Práce také popisuje způsoby, jak včas rozpoznat pokusy o podvod, a jak se jim bránit. Na příkladech pak ukazuje, jak může příjemce zprávy poznat, že by se mohlo jednat o podvodnou zprávu.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses