Řízení projektu elektronického bankovnictví pro korporátní klienty - Zahálková, Zuzana (2013)
Tato práce se zabývá projektovým řízením v Československé obchodní bance, a. s., konkrétně řízením projektu elektronického bankovnictví pro korporátní klienty. Cílem této práce je popis metodiky PRINCE2, její porovnání s metodikou "Project Based Working", podle které jsou řízeny projekty v Československé obchodní bance, a.s a uvedení doporučení pro efektivnější řízení projektů v této společnosti. V první teoretické části práce jsou popsány definice projektu, projektového managementu a metodiky řízení projektů PRINCE2. Ve druhé praktické části je popsán konkrétní projekt a jeho řízení pomocí metodiky "Project Based Working". Na závěr je zhodnocení obou metodik, jejich porovnání a návrhy pro efektivnější řízení vybraného projektu.