Analýza trhu s aplikacemi pro mobilní telefony - Havlíček, Jan; Žamberský, Martin; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Cílem bakalářské práce je analýza čtyř světově objektivně nejperspektivnějších operačních systémů v mobilních telefonech. Měla by mapovat historii a vývoj těchto systémů, s cílem zaměřit se na integrované obchody s aplikacemi v těchto systémech. Zde zhodnotí bariéry vstupu nových aplikací na tyto obchody. Práce obsahuje výsledky ankety mezi vývojáři mobilních aplikací, jež se zabývá otázkami na životní cyklus aplikace, motivy vývoje mobilních aplikací nebo dobu návratnosti vynaložených nákladů na vývoj aplikací.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses