Finančná analýza a finančný plán spoločnosti Kraft Foods CR s.r.o. - Kováč, Tomáš (2013)
Témou tejto bakalárskej práce je finančná analýza a finančný plán spoločnosti Kraft Foods CR s.r.o. Práca je rozdelená na 2 hlavné kapitoly. Prvá je časť metodologická, v ktorej sú popísané jednotlivé ukazovatele a metódy. Druhá časť je praktická, v ktorej aplikujem vysvetlenú metodiku na analyzovanú spoločnosť. Finančná analýza je vykonaná v rokoch 2007 až 2011 a jej výsledky sú porovnávané s 2 konkurenčnými spoločnosťami. Prostredníctvom horizontálnej a vertikálnej analýzy, rozdielových a pomerových ukazovateľov a predikčných modelov určím finančné zdravie spoločnosti. V závere je načrtnutý krátkodobý finančný plán spoločnosti na rok 2012.