Finančná analýza a finančný plán spoločnosti Kraft Foods CR s.r.o. - Kováč, Tomáš; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Témou tejto bakalárskej práce je finančná analýza a finančný plán spoločnosti Kraft Foods CR s.r.o. Práca je rozdelená na 2 hlavné kapitoly. Prvá je časť metodologická, v ktorej sú popísané jednotlivé ukazovatele a metódy. Druhá časť je praktická, v ktorej aplikujem vysvetlenú metodiku na analyzovanú spoločnosť. Finančná analýza je vykonaná v rokoch 2007 až 2011 a jej výsledky sú porovnávané s 2 konkurenčnými spoločnosťami. Prostredníctvom horizontálnej a vertikálnej analýzy, rozdielových a pomerových ukazovateľov a predikčných modelov určím finančné zdravie spoločnosti. V závere je načrtnutý krátkodobý finančný plán spoločnosti na rok 2012.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses