Strategická a finanční analýza AC-T servis - Stránský, Marek (2013)
Úkolem této práce je provést strategickou a finanční analýzu vybrané společnosti a navržení finančního plánu. Samotná práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V metodické části stručně charakterizuji strategickou a finanční analýzu, popisuji použité metody a ukazatele. V praktické části pak provádím samotnou strategickou a finanční analýzu a v návaznosti na tyto analýzy navrhuji finanční plán. V závěru se pokusím o stručné zhodnocení.