Strategická a finanční analýza AC-T servis - Stránský, Marek; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Úkolem této práce je provést strategickou a finanční analýzu vybrané společnosti a navržení finančního plánu. Samotná práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V metodické části stručně charakterizuji strategickou a finanční analýzu, popisuji použité metody a ukazatele. V praktické části pak provádím samotnou strategickou a finanční analýzu a v návaznosti na tyto analýzy navrhuji finanční plán. V závěru se pokusím o stručné zhodnocení.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses