Analýza CRM v konkrétní firmě - Dočekal, Petr; Koliš, Karel; Rosenbaum, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce se zabývá řízením vztahů se zákazníky neboli CRM. Teoretická část se zaměřuje na vymezení pojmu CRM, historii jeho vzniku a zkoumá jednotlivé prvky tohoto procesu. Uvádí výhody plynoucí ze zavedení systému řízení vztahů se zákazníkem a popisuje jeho fáze. Poukazuje na důležitost určení hodnoty pro zákazníka a hodnoty vztahu se zákazníkem při řízení. V praktické části jsou použity teoretické poznatky při analýze CRM ve vybraném podniku. Ze získaných informací a odhalených nedostatků v této oblasti je cílem práce vypracování návrhu změn a doporučení, které by zefektivnily řešení tohoto procesu ve společnosti.
Vedoucí práce: Karel Koliš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses